öljyvärimaalaus tutuksi

Lauantaisin 23.2. - 23.3.

(5 opetuskertaa, 15h yhteensä)

klo 11-14

oppilaspaikkoja max 10

Hinta allennuksessa 150 € (norm. 180€)


Öljyväreillä maalaamiseen liittyy usein pelkoa ja ajatus siitä, että materiaalina se on erityisen vaikea käyttää. Tämä ei onneksi ole totta. Öljyväri on todellisuudessa hyvin anteeksiantava ja helposti muokattava materiaali. Sen erityispiirteenä on hidas kuivuminen, joten sinulla on enemmän aikaa kokeilla ja hakea sitä täydellistä siveltimen vetoa.

Realistisen öljyvärimaalauksen peruskurssilla teemme useita öljyvärimaalausharjoituksia sekä käymme läpi maalaamiseen liittyvää teoriaa. Kurssin tarkoitus on tutustuttaa sinut öljyvärimaalauksen perusteisiin, joiden hallitseminen antaa sinulle hyvät lähtökohdat maalaamiseen.

Kurssilla käytämme klassisen taidemaalauksen metodeja, joissa taideteos tehdään aina tiettyä kaavaa noudattaen, jotta lopputulos on hallittu ja uskottava.


KENELLE KURSSI ON TARKOITETTU?

Kurssi on suunniteltu heille, jotka haluavat tutustua öljyvärimaalauksen perusasioihin. Kurssilla käydään läpi teoriaa luentojen ja käytännönharjoitusten muodossa. Voit olla vasta-alkaja tai tulla mukaan kertaamaan perusasioita.


MITÄ TARVITSEN KURSSILLE?

  • öljyvärit (päävärit, umbra ja valkoinen)

  • pienen lasipurkin (esimerkiksi pilttipurkki)

  • paletin

  • siveltimiä

  • pieniä taulupohjia / öljyvärille tarkoitetun lehtiön

  • puuvillarättejä

  • muistiinpanovälineet

    Saat tarkemman välinelistan 2 viikkoa ennen kurssin alkamista. Kurssi-infossa selitän tarkasti, minkälaiset välineet tarvitset ja mistä löydät ne.


KURSSILLE ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kurssille on sitova ja kurssimaksu voidaan tarvittaessa periä. Varmistathan siis ilmoittautuessasi, että pääset varmasti mukaan. Ilmoittamatta jätetyt peruutuksen laskutetaan kokonaisuudessaan. lmoittautumisen jälkeen sinulle lähetetään varausmaksuna 50% kurssin hinnasta, joka tulee maksaa heti. Oppilaspaikka on sinun vasta, kun varausmaksu on hoidettu. Varausmaksua ei palauteta. Oppilaspaikkoja on vain rajoitettu määrä ja kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Toisen osan kurssimaksua saat viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkamista. Materiaalilista lähetetään sinulle 2 viikkoa ennen kurssin alkamista.

Huom! Opetuksessa on mukana pieni ystävällinen koira.


Nimi *
Nimi
Puhelinnumero *
Puhelinnumero
Ymmärrän, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. *

peruskurssi2.jpg
Olen kuvittaja, jolle akvarellit ja taidegrafiikan menetelmät ovat tuttuja ja arkipäivää. Öljyvärit ovat jääneet täysin vieraiksi ja haaveeksi. Ajattelin, että niihin liittyy niin paljon vaikeita vaiheita ja menetelmiä - että en ole tullut koskeneeksi ennen. Olen niin iloinen ja onnellinen että rohkenin lähteä Emmi Mustosen muotokuvakurssille. Opetus oli rohkaisevaa, neuvovaa, ohjaavaa ja äärimmäisen ammattitaitoista. Emmi haastoi yrittäämään ja ylittämään omat taidot - ja tarvittaessa auttoi hankalimmissa tilanteissa. Tästä kaikesta kiitos - ja ilo onnistuneesta muotokuvasta.
— PÄIVI MANSIKKA-AHO
Peruskurssilla käymme läpi materiaalioppia, johon sisältyy myös erilaisiin siveltimiin tutustuminen.

Peruskurssilla käymme läpi materiaalioppia, johon sisältyy myös erilaisiin siveltimiin tutustuminen.

Opetus järjestetään Emmi Mustosen ateljeella.

Opetus järjestetään Emmi Mustosen ateljeella.